For 1000 kr i året kan du som medlem av Farsund og Lyngdal hundeklubb låne banen vår for å trene når du vil👏🏻😃 600 kr nå (15. mars) og ut juli.

Lørdag 17. august kl. 13 i Kjørestad👏🏻 50,- kr per hund. Det blir to klasser, liten og stor! Alle er velkomne😄

Som medlem i Farsund og Lyngdal hundeklubb får du 15% rabatt på hundeutstyr og 10% på Vom på ZooTropia i Lyngdal! Butikken ligger i Handelsparken. Bare oppgi navn og klubbens navn i kassa så ordner de det for deg.

Takk for en gøy dag med sprint cup! Mange flotte hunder og eiere som møtte opp. Gratulerer til vinnerne! Neste runde er 22. juni!

Sprintcup 2019

29.04.2019

Vi fortsetter fjorårets suksess og arrangerer enda en sprint cup!

Da var siste sprint runde over! Takk til alle som har deltatt, det har vært kjempe gøy! Vi inviterer til premieutdeling ut over høsten, nærmere dato kommer!
Her er årets resultat og vinnere.

På treningen i dag møtte det opp 7 eiere og 9 hunder! Vi trente rallylydighet og lydighet. Det var kjempe gøy! Hundene var alt fra 10 uker til 10 år. Flott oppmøte!

Velkommen!

28.02.2018

Velkommen til vår hjemmeside. I menyen finner du nyttig informasjon om de forskjellige kursene vi tilbyr og bla. det man bør tenke på når man får en valp i hus. Kommer etterhvert til å legge ut andre nyttige tips og triks, og spesielt om fremtidige kurs.