Har du gått valpekurs, men merker at du nå gjerne skulle trent litt mer for å holde læringen ved like, eller har du behov for nye innfallsvinkler i treningen?

Det er en rekke utfordringer som dukker opp når man har unghund og voksen hund, som kan være vanskelige å trene på alene. Dette gjelder ikke minst å være i nærheten av andre hunder på en sivilisert måte, samt å kunne gå i bånd uten å dra for å nevne noe.

Kurset tar for seg de emnene vi har sett du behøver for å sikre utviklingen fram til en fornøyd og trygg hund. Kursets rekkefølge på øvelser vil kunne variere fra kurs til kurs, da ingen hunder er like! Vi går gjennom og kvalitetssikrer grunnøvelser, ro i ulike situasjoner, passeringstrening, aktivisering, håndteringstrening, innkalling samt mye mer.

​Sentralt i kurset er mestring og læring for deg og din hund. Fokuset ligger derfor på å bygge et solid samarbeid mellom hund og eier samt det å finne langsiktige løsninger for akkurat din hund. Målet er å gi deg en hyggelig og lærerik kursopplevelse, slik at du får et så trivelig hundehold som mulig!